Afgørelse af deltagelse i MultiCup

03-06-2024

Vi gjorde det! Vi vandt 1. pladsen!

I efteråret 2023 tilmeldte Soldalens Rideklub klubben til deltagelse i Multisportens MultiCup. Der har løbende været afholdt MultiCup i forhindringsbane hvor mange af vores medlemmer har støttet op og deltaget. Et hold har også formået at deltage udenbyens og ride point hjem til klubben. 

Cuppen har forløbet sig til den 1. maj 2024, hvor vi endte med 1. pladsen. 

Klubben vandt et gavekort til Alulette på 3000 kr. til at købe materialer for til multisporten.

Vi er så glade for at det kunne lykkes for os, og vi håber det har givet mere lyst til at ride for noget, som går til gavn i rideklubben.

Læs mere

Soldalens Rideklub endelig optaget i DRF

27-04-2024

Lørdag den 13/04- 2024 var det endelig tid for vores lille rideklub. 💐🎉

Formand Charlotte og stævneansvarlig Kristina var på langfart uden hestetrailer, helt til Fyns land, for at deltage i Dansk Ride Forbunds årlige repræsentantskabsmøde. Ja vi havde endda taget pænt tøj på 👗👚👠👜

Soldalens rideklub er endelig helt og aldeles optaget som medlem i DRF.

I løbet af den tid vi har været forhåndsgodkendt har vi allerede benyttet os meget at medlemsskabet.

Vi har holdt stævner hvor reglementet, dressurprogrammer og brugt dommere uddannet i DRF. Klubben har deltaget i multicup hvor vi ligger rigtig godt i svinget. Vores ryttere har deltaget i en del stævner efterhånden. 🥇🥈🥉

Derfor er vi stolte af nu at kunne hejse rideforbundets flag når vi skal holde arrangementer.  

Vores præsentationsvideo var helt som os, vi skulle måske ha valgt melodien “vi er ikke som de andre” men havde dog fundet en mere munter rytme. Vores video var: mindre snak og mere fart på…. Det passer da måske meget godt 😂

Ud over vores egen optagelse fik vi set og hørt vores alle sammens nye formand som vi håber kan få vendt skuden,

vi fik set og hørt både kendte og kongelige og ja helt almindelige ryttere og vi tror på at de 3 nye medlemmer af bestyrelsen nok skal komme med noget rigtig godt til sporten. 🐎

Vi tror på sporten og vi håber på at den vind vores klub har i sejlene vil blæse videre mange år frem, måske i lidt lavere styrke hvis man da kan tillade sig at ønske sig det 😅 Kære medlemmer, deltagere i vores arrangementer, sponsorer og alle andre vi møder på vores vej, tak for jer og vi håber at vi ses meget mere fremover 🐴

 

Læs mere

Fællesskab stortrives i Soldalens Rideklub

31-03-2024

Filialdirektør Betina D. Jensen overrækker en check med 20.000 kroner fra Nordea Fonden til Soldalens Rideklub

Der er virkelig smukt og højt til loftet hos Soldalens Rideklub. Kreativiteten og fællesskaberne stortrives tydeligvs også indenfor de rammer.

Man mærker tydeligt ønsket om at dyrke de positive fællesskaber, og at alle ved, at for at drive en frivillig forening, må alle bidrage, og det gør de gerne i rideklubben, fortæller Betina D. Jensen fra Nordea Fonden.

Senest har Soldalens Rideklub søgt midler hos Nordea-fonden. Midlerne skulle bruges til at omdanne en brugt hestetrailer til et køkken, som kan køre med rundt til, hvor rytterne befinder sig. En virkelig god idé, som i den grad bidrager til det gode liv i klubben, tilføjer filialdirektøren fra Nordea i Hjørring.

Betina D. Jensen er sikker på, der er flere gode tanker, som skal bidrage til at gøre livet lettere for de frivillige, så hun opfordrer til, at man søger hos Nordea Fonden.

Læs mere

❗️❗️NYDHED, NYDHED, NYDHED ❗️❗️

20-03-2024

Vi har valgt at lave noget merchandise med vores logo på, først tiltag er et cover til telefonerne 📱😎

Læs mere

Ny stævneansvarlig

02-03-2024

Vi har længe haft brug for at være flere om opgaverne og for at kunne uddele nogle opgaver.

Derfor er vi super glade for at ha fået Kristina Frandsen med på holdet som stævneansvarlig fremover.

Kristina har rigtig meget erfaring i stævneplanlægning samt afvikling af stævner i drf regi.

Derudover kan man vist godt kalde hende proffesionel ponymor til Mira som har været super aktiv i sine ponyår. Kristina har stadig fingeren på pulsen på dressurstlvnepladserne da hun trofast følger deres pony rundt i hele landet med hans nye rytter.

 

Læs mere

Hobby Horse undervisning hos Soldalens Rideklub

14-03-2024

Vi er klar til starte forråssæsonen med undervisning i Hobby Horse ridning.

Her bliver træning af hobby hoorse taget seriøst, holdet kommer til at træne dressur, bevægelser, springteknik og stil samt øvelser på forhindsbane.

Der ville være mulighed for deltagelse i stævner og turneringer, vi kan arrangere fælles transport og forventer at skabe et fællesskab så rytterne bliver en del af et team selvom selve præsentationerne er individuelle.

Se mere om tilmeldinger og tid under priser -> undervisning

Læs mere

Ny elevpony

02-03-2024

Mød Aflredo, staldens charmebøf.

Lidt ved et tilfælde er "Alf" havnet hos os og han har hurtigere end en listig lommetyv stjålet pigehjerter på stribe, selvom han dog ikk er noget englebarn.

Alf stod forfangen hos en låner som ikke kunne se sig ud af det mannagement sådan en forfangen pony kræver, heldigvis vidste låner at vi kunne have sådan en bandit og fik ejer overtalt til at han skulle have chancen for at komme sig hos os.

Han er helt kørende igen og fræk som en slagterhund men han charmer sig ud af ind i mellem selv at hjælpe med retningen og pigerne elsker den lille fyr 💙

Læs mere

Ridemuligheder for børn og unge med særlige behov

02-03-2024

Vi er meget stolte af at kunne tilbyde ridning for børn og unge med særlige behov.

Rideklubben har længe kendt til et behov for at nogle børn kunne gå til ridning uden at være nødsaget til at være på et hold og det kan der være mange årsager til.

Klubben har modtaget penge fra Hjørring komune så det nu er muligt for 5 børn at gå til ridning hos os på deres primisser.

Nogle har ikke fuld skoleskema og har brug for at ride alene og gerne en formiddag hvor der er ro i stalden, for en sød ukrainsk pige er udfordringen en stor sprogbarriere så undervisningen skal foregå helt særligt og vi peger os lidt igennem det. 

Nogle af børnene blomstre så meget i et forløb en til en at de senere kan flyttes over på et almindeligt hold.

Vi har stadig plads til en enkelt rytter på denne ordning så hvis i har brug for en speciel løsning så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Billedet viser Anna fra ukraine som selv førsøger sig med at styre Buller rundt i ridehallen.

 

Læs mere

Vores sponsorer